user flows در طراحی اپلیکیشن موبایل

بدون دیدگاه

قبل از طراحی اپلیکیشن موبایل و ساخت چارچوب ها و زیرساخت ها، بهتر است پروژه ی خود را با ساخت screen tree (درخت صفحه) یا user flows (مسیر کاربر) آغاز کنید. این گونه از موارد می توانند به عنوان راهنما برای شما عمل کنند و به شما کمک خواهند کرد تا اپلیکیشن خود را به خوبی طراحی و پیاده سازی نمایید. درخت صفحه همان سایت مپ یا نقشه سایت می باشد. می توانید به سایت Balsamiq مراجعه کرده و با استفاده از ویژگی های سایت مپ، یک درخت صفحه در آنجا بسازید و یا اینکه خیلی ساده یک قلم و کاغذ بردارید و آن را طراحی کنید.

مسیر کاربر روشی است برای بررسی دقیق و جز به جز هر یک از مراحل موجود در اپ که کاربران باید آنها را تکمیل کنند تا به هدف مورد نظر برسند، و در عین حال باید به فکر مسیرهای ثانویه و جایگزین نیز باشید. این مسیرها ممکن است خطی نباشند- معمولا مجموعه ای از تصمیمات، مسیرها و حلقه ها می باشند که تمامی گزینه های ممکن را به کاربر نشان می دهند. با داشتن این نقشه ها، به راحتی می توانید لیستی از چارچوب های لازم برای طراحی تهیه کنید. می توانید با چارچوب های بسیار پایه ای شروع کنید و سپس جزئیات و محتوا و سایر موارد را به آنها بیافزایید.

شناخت نویگیشن

ساختار نویگیشن اپلیکیشن موبایل بسیار مهم است. این بخشی است که بسیار از تازه کاران طراحی اپ در آن به مشکل بر می خورند. اپلیکیشن ها مانند وب سایت ها نیستند. در طراحی اپلیکیشن موبایل این گونه نیست که یک نویگیشن سطح بالا وجود داشته باشد که به راحتی به تمامی صفحات دسترسی داشته باشد. در طراحی اپ باید یک مسیر روان و ساده طراحی کنید تا کاربران بتوانند به راحتی به مکان های مختلف رفته و دوباره به مکان اول خود بازگردند. باید زمان زیادی را صرف طراحی و تست مسیر اسکرین ها کنید تا مطمئن شوید منطقی هستند و استفاده از آنها راحت و آسان است.

تست نویگیشن

نمونه های قابل کلیک کردن بسازید و آنها را به هم لینک کنید این روش بهترین راه برای این است که مطمئن شوید نویگیشن شما به درستی کار می کند. لینک کردن صفحات ثابت در این مرحله مشکلی ندارد. با این روش به راحتی می توانید تست کنید و ببینید همه آنها با هم چگونه کار می کنند. در این مرحله هنوز نیاز نیست قابلیت های بالا و پایین کشیدن با دست یا فشردن و نگاه داشتن را اضافه کنید. اول آن را تست کنید و ببینید آیا درست کار می کند یا نه؟ سپس اپ خود را در اختیار مردم قرار دهید تا همه از آن استفاده کنند. این روش بسیار آسان و عملی است و می تواند تاثیر فراوانی بر روی اپ شما و قابل استفاده بودن آن داشته باشد. صرف زمان و هزینه در مرحله طراحی اپلیکیشن، شما را از دردسرها و شکایات بعدی توسط کاربران مصون خواهد کرد.

طراحی متناسب با رزولوشن صفحه

فقط ایفون، چندین سایز صفحه دارد که همگی باهم فرق می کنند. همین قضیه در مورد اندروید هم صحیح هست که دارای چندین شرکت سازنده می باشد که هر کدام سایز صفحه ی متفاوتی دارند. اما بیش از حد نیز نگران نباشید زیرا هم اپل و هم اندروید، راه هایی را برای کمک به اپ ها در این زمینه ایجاد کرده اند تا اپ ها به صورت خودکار با سایز صفحات متفاوت کار کنند. چیزی شبیه به طراحی رسپانسیو در وب می باشند. کامل نیست اما به این معنی است که شما مجبور نیستید برای هر سایز یک طراحی خاص انجام دهید. فقط حتما قبل از پایان کار، اپ خود را روی چندین سایز صفحه امتحان کنید و در صورت نیاز تغییرات لازم را انجام دهید.

نکاتی در خصوص طراحی اپلیکیشن موبایل برای گوشی های مختلف از نظر سایز صفحه

در هنگام طراحی اپلیکیشن با سایز صفحه متوسط شروع کنید. با این کار اطمینان حاصل می شود که هم در سایزهای بزرگتر و هم کوچک تر کار خواهد کرد. همچنان لازم است که طراحی سایزهای بزرگتر و کوچکتر را نیز تنظیم کنید اما این روش بهتر از این است که از سایزهای بسیار کوچک یا بزرگ شروع کنید. سعی کنید بفهمید که محتوا چگونه در روی هر یک از سایزها پهن خواهد شد. گوشی های کوچک، محل نمایش زیادی نخواهند داشت و گوشی های بزرگ نیز محتوا و اطلاعات را بیش از حد نشان خواهند داد.

در گوشی های کوچک، مطمئن شوید که اطلاعات مهم کات نشوند و در گوشی های بزرگ، اطمینان حاصل کنید محتوای مهم، اهمیت خود را از دست ندهند و در بین سایر محتواها گم نشوند. اگر به آمار و ارقام دسترسی دارید سعی کنید بفهمید که کدام دستگاه ها و سایزها در بین مردم رایج تر هستند و آنها را مورد هدف قرار دهید. سپس اطمینان حاصل کنید که برای سایر دستگاه نیز کار می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

هجده + هفده =

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

انواع مختلف #مارکت_پلیس ها چی هستند و از کدومشون‌میتونید برای فروش محصولات خود استفاده کنید ؟ یا بهتر‌هست کدوم مدل مارکت پلیس رو‌خودتون راه اندازی کنید ؟ آکاف با ۱۵ سال سابقه تولید نرم افزار های تحت وب این بار محصول مارکت پلیس خود را ارائه میکند.
#مارکت_پلیس_عمودی
#مارکت_پلیس_دیجی_کالا
#فروشگاه_اینترنتی
#فروشگاه_آنلاين
...

بالابردن #رضایت_مشتری و ایجاد پلن های #مارکتینگ از طریق فیدبک مشتریان شرکت !
در این لایو با حضور‌تخصصی اقای دکتر‌ملک السادات سعی شده موضوع فیدبک و پرسشنامه های الکترونیکی رمز گشایی شوند ! @farafeedback
@a.chitsazian
@itsmahdifekri
...

مارکتینگ چاپ کردن سررسید برای سال جدید نیست !
چند روز پیش کلی خرید از İKEA داشتم و همونطور که میدونید محصولات این شرکت بصورت جدا جدا شده تحویل داده می شود و خودتون میتونید خیلی راحت سر هم ‌کنینش و چون منطق وسایل ها تقریبا مشابه هست کسانی که چند بار خرید کرده باشند خیلی سریع و‌در عرض چند دقیقه سر هم میکنند ! و‌ من اصولا همون اول کاتالوگ ها و‌بروشور های داخل جعبه رو سطل زباله قرار میدم 😁
ولی آی آی از این شرکت باهوش ! که روی یک برگه یادداشت با دست خودشون یک متن برام نوشته بودند
امکان نداشت با هیچ کاتالوگ و هیچ پوستری منو‌راضی کنن متنی از اون شرکت رو‌مطالعه کنم و قطعا همه جاشون سطل اشغال بود طبق عادت ! اما چنان متعجب چشمم به برگه یادداشت افتاد و‌ کامل چند بار خوندم و برا دوستانم به اشتراک گذاشتم و رفتم تو اپلیکیشن ترندیول در وصف خوبیشون نظر نوشتم که خودم باورم نمیشد !
بله ! مارکتینگ ینی این ! خلاقیت میتونه با یه برگه یادداشت و دست خط معمولی اتفاق بیوفته !
شما هم‌اگه‌تجربه مشابهی داشتید برامون بگین از کدوم شرکت بوده ؟
@ikeayunanistan @ikeaturkiye @ikea @مارکتینگ @طراحی_اپلیکیشن
...

در این ویدئو سعی کردیم یه اپلیکیشن مفید و کاربردی برای سفر های برون شهری معرفی کنیم برای جابجایی بین شهر ها در خارج از کشور میتونید از‌همچین اپلیکیشنی استفاده کنید و با کمترین هزینه سفر خود رو‌رزرو کنید ! همچنین اگه ماشین دارید و بین شهر ها در حال عبور هستید میتونید اینجا چند مسافر بگیرید و سفر خود را با بقیه شریک شوید 😁✌️🙏
شرکت طراحی اپلیکیشن آکاف با بیش از ۱۵ سال سابقه طراحی سایت و اپلیکیشن در خدمت شما می باشد
‏www.AKAF.ir
شما با چه اپ های خارجی کار کردید ؟؟؟؟؟؟
تجربیات خودتون رو با ما درمیون بگذارید !
#آکاف #مهدی_فکری #طراحی_اپلیکیشن #ساخت_اپلیکیشن #blablacar
...

در قسمت آخر سری ویدئو های سه قسمتی سعی کردم از تفاوت های کار دفتر شرکت آکاف در ایران و خارج ایران بگم ، شرکت آکاف علاوه بر دفتر تهران دفاتر فروش خود را در استانبول و تورنتو راه اندازی کرده است و تجارب ارزشمند این چند سال را با شما درکیان خواهم گذاشت #برنامه_نویسی #آکاف #مهدی_فکری #ساخت_اپلیکیشن ...

در قسمت دوم سری ویدئو های سه قسمتی سعی کردم از تفاوت های کار دفتر شرکت آکاف در ایران و خارج ایران بگم ، شرکت آکاف علاوه بر دفتر تهران دفاتر فروش خود را در استانبول و تورنتو راه اندازی کرده است و تجارب ارزشمند این چند سال را با شما درکیان خواهم گذاشت #برنامه_نویسی #آکاف #مهدی_فکری #ساخت_اپلیکیشن ...

در این سری ویدئو های سه قسمتی سعی کردم از تفاوت های کار دفتر شرکت آکاف در ایران و خارج ایران بگم ، شرکت آکاف علاوه بر دفتر تهران دفاتر فروش خود را در استانبول و تورنتو راه اندازی کرده است و تجارب ارزشمند این چند سال را با شما درکیان خواهم گذاشت
برای مشاهده قسمت دوم به igtv مراجعه فرمایید
@akafweb
@akafweb
@akafweb
#برنامه_نویسی #آکاف #مهدی_فکری
#ساخت_اپلیکیشن
...

شرکت بین المللی طراحی اپلیکیشن آکاف به عنوان پیشتاز در استفاده تلنواوژی های روز دنیا با بسیاری از شرکت های معتبر در دنیا همکاری دارد و قصد داریم برخی از تجربیات خود و مشتریانمان رل در قالب لایو با
شما به اشتراک بگذاریم
#mahdifekri
@akafweb.tr #طراحی_اپلیکیشن #ساخت_اپلیکیشن
#akaf
...

بلندترین برج دوقلوی مسکونی در مرکزی که توسط تیم اکاف در سال 2012 برای طراحی سایت و نرم افزار فروش ویژه اجرا شد و امروز مفتخریم که از این پروژه پشتیبانی می کنیم.
#برج #دوقلو #akaf
...

وب سایت Akkas khane در سال 2011 راه اندازی شد و هنوز با چندین طراحی مجدد کار می کند. این وب سایت از سال 2011 تحت پوشش امنیتی شرکت آکاف قرار دارد.
#عکاسخانه #akkaskhune #akaf
...

This error message is only visible to WordPress admins
فهرست